lördag 28 april 2007

Påhälsning och födelsedagsglass


Nu har Calle och Sara varit och hälsat på. Det blev lyxfika med Euroshopper-kex, och vi plåtade några modellbilder jag och Calle. Sedan har vi varit på 7th Heaven (glassbar) och firat tant Therese's jättegamlingsfödelsedag också. Sweet.

After Work i nya kåren-restaurangen

Idag var det after-work i splitter nya STUK! Jag fick hjälpa Berhanu att dricka öl, bland annat. Det var hårt röj, ändå från kl 15 till 00-01-tiden. Jag orkade inte vara vaken hela kvällen.

Farsan Niklas anmärkning: Bra service som vanligt på STUK. Vi kunde tom beställa in en tallrik gröt till Oskar, som slukade ALLT(!) till tanterna runt omkring's stora förtjusning. Sedan var det TV-spels tema, så vi fick träffa både Mario, rören han brukar hoppa ner i, flugsvamparna han brukar bli stor av, Link, och inte minst Lemmings. Bra kväll!

onsdag 25 april 2007

Fruktstund


Bästa stunden på dagen är den då jag äta frukt. Ananas, jordgubb och melon är aldrig fel. När jag lessat ut på att äta (Vilket aldrig inträffar! mammas kommentar) älskar jag att busa med min mobil. Men är det verkligen så att björnar är blå och ser ut som sjöstjärnor och kaniner är lila med vita prickar på?

tisdag 24 april 2007

Vårpromenad


Solen lyser, så mamma och tant Therese ska gå med mig på promenad, men jag vet nog vad de har i åtanke.... De tänker vänta till jag somnat in och sedan gå 200 m och köpa glass och sedan gå hem igen. Vilka latoxar.

lördag 21 april 2007

Lördag i Sunderbyn

Det vart en rejäl tur till the Harlins i Sunderbyn. Polaren Jakob kunde redan krypa, det var lite surt. "Lång"-promenad till Sunderby sjukhus och glassförtäring ingick. Men jag sov igenom alltihop som vanligt. Bilden: Pappa Per, pappa Niklas och pappa Patrik sitter och ser coolt sammanbitna ut. Vilket endast var befogat för pappa Niklas, som just sprungit 15 meter för att hinna på plats innan autoutlösaren slår till.

Badet genomfört

30 minuter badande. Med Mora träsk i högtalarna. Anfäkta och anamma så fint. Nu drar vi mot Harlins för att bli av med dem beryktade fettomuffinsen.

Fredagsgrötätning och annat


Lite sent (red. anm.) kommer här lite information angående fredagens begivenheter:

Idag åt jag gröt. Det var gott. Se figur 1. Sedan kom tant Therese och farbror Lasse och lattjade med mig medans pappa Niklas återigen var på universitetet och räknade mekanik framför massa tanter och farbröder. Dåligt gick det också säger pappa.

I övrigt hände det väl inte så mycket idag. Jo förresten, jag fick köra Peugeot för första gången ute på parkeringen. Imorgon satsar jag på ett bad, och lite utflykter hit och dit.

torsdag 19 april 2007

Nu har tant Therese varit här och lekt i 2,5 timme! När pappa kom hem igen var jag alldeles slut, och säckade ihop i vagnen. Men nu har vi köpt päron, så det ska nog ordna sig.

Uppstigning


Götteligött. 04.45 bajsade man så det stod härliga till, och sedan var det bara att kliva upp. Fick på mig en schysst fleecepyjamas. Inväntar dagens första grötleverans.

Meddelande från pappa Niklas, till tjocka släkten i USA, Daloarna och GBG med flera ställen: Notera att dom fjuttsmå bilderna är klickbara, vilket ger det utskrivningsbara orginalet. Och det är det ni gärna vill ha om jag förstått det hela rätt?

onsdag 18 april 2007

Äntligen


Nu har jag fixat iväg morsan, så nu börjar grabbhelgen. Morsan blev lite känslig när vi sa adjö, men jag tog det coolt och rev av en tupplur. Ikväll blir det till att käka gröt och rulla runt på golvet. Och gå i gåstolen.

Spark iväg morsan

Nu jävlar ska morsan väck. Hela helgen får jag och farsan kolla på platt-TV, dricka välling och fjärta i soffan framför sportspegeln utan störningsmoment. Gött.

tisdag 17 april 2007

Jag har en blogg!


Nu har jag fått tummen ur och tvingat mina päron att skapa en blogg åt mig. Här kan jag filosofera i godan ro och lägga upp lite foton på mig i snygga poser.