onsdag 25 juli 2007

Kasta vatten

Idag har jag spanat in Sixtens nya vattenspridare. Fattade inte vad det var för något först, inte förrän jag blev jätteblöt. Se webbalbum för hela händelseförloppet.

fredag 20 juli 2007

Vilse i blåbärsskogen


Nu börjar det tryta med blåbärssylt i vår frys så jag tvingade ut mamma och pappa i skogen för att fylla på förrådet. Mmmmm hur kan antioxidanter vara så gott? Kände mig som ett äkta blåbär i skogen med min fina mössa som gammelmoster stickat åt mig. Hon är bra snäll hon.

torsdag 19 juli 2007

Bodils minicirkus


Häromdagen var man på Bodils berömda minicirkus. Bodil visade sig vara en gammal tant som har katter, hundar, en gås, en minigris, och några fåglar, men enorm pli på samtliga. På bilden hoppar katten Mikael henom en ring av eld. Hell yeah.


Dagens plan: Blåbärsplockning. Och man måste ju ner till sjön och bada nu när det är finväder igen.

//Oskar

tisdag 17 juli 2007

Poolbad med kusin Sixten

Kanonväder! Då fick farsan släpa sig ner till kompressorn i garaget och blåsa upp poolen. Som fylldes, skets i (av en viss kusin!), tömdes, skurades, fylldes, kissades i (jepp, av en viss kusin igen), tömdes, fylldes, och sedan badade vi!

Mor och far gick på Harry Potter också. Det var 35 grader varmt i bion, och farsan var tydligen knäckt efteråt.

Idag ska vi gå på Bodils minicirkus.

lördag 14 juli 2007

Framkrypning!

Igår drog jag igång med att krypa framåt ordentligt för första gången (han har backat i 1.5 månader, farsans anmärkning). Idag fortsatte jag, lockad av kulramen. Imorgon fyller jag 8 månader, så farsan är jättelättad över att han kan säga att jag kröp när jag var 7 månader.

onsdag 11 juli 2007

Fem generationer män av Davidssonsätten

Idag käkade vi tjocka revbensspjäll. Utom jag, som åt dillköttspure. Efteråt tog vi kort. Fem generationer Davidssons-karar blev det.

Från vänster till höger: Farbror Jonas, kusin Sixten, gammelfarfar Gösta, farfar David, pappa Niklas, jag, och Buffalo Bill.

söndag 1 juli 2007

Grillkväll på burk i Gråbo

Lördagkväll hos mina kusiner Linnea och Hanna. Dom har lekt jättemycket med mig! Idag (söndag) ska dom följa med till Liseberg och leka ännu mer.

Papporna gjorde kyckling på burk och drack öl. Mammorna drack vin och pratade. Det var skoj. Det gör vi om någon gång!



Oskar på Fotö


Idag har vi besökt pappas gamla kursare Marcus med familj på Fotö. Där hade dom byggt ett fantastiskt hus. Men det bästa var nog att man fick åka färja dit.