söndag 12 augusti 2007

Update


Hejsan! Lite klent med uppdateringar här på bloggen, trots att det händer en hel del. För tillfället är familjen upptagen med lite flyttbestyr, samt middagar av typen "Hejdå, bye bye, auf wiedersehn" för er som känner igen referensen. Vi har även satt ut massa flummöbler på blocket, totalt utan reaktion än så länge. Och letat LCD-tv, men den jag vill ha finns bara i lager i Sverige i 40 tum, vilket ju är pyttepyttelitet.

Just nu sover Anna och Oskar, eftersom Oskar hade en helknasig natt och det var "Annas" natt den här gången, så tänker jag låta dom sova så länge dom orkar. Under tiden har jag beställt ett medlemskap i Vof, dvs föreningen Vetenskap och folkbildning. Dom har en tidskrift som kommer ut några gånger per år där dom sågar alla humbugare som håller på med pseudovetenskap eller använder vetenskapliga argument för att försöka kränga skit, typ. Intressant, tycker jag.

Idag ska vi väl ta det lugnt, städa lite i lägenheten och lattja med Oskar. Jag har ont här och där efter gårdagens fotbollscup i Pålänge, så lite vila skulle sitta på sin plats. Vi får se om vi hinner pyssla så mycket med bloggen framöver, det är inte alls säkert. Jag har i alla fall bifogat en bild på nya lägenheten i Billingstad, som vi ska skriva kontrakt på under veckan.

//Niklas