söndag 29 mars 2009

Barnkalas

Alfred: Oj, vad mycket folk det kommer.
Oskar: Ja, vad gör dom här? Kolla, paket!!!!
Alfred: Din materialist. Paket, vem bryr sig? När blir det fika? Mat?
Oskar: Det är kalas. Vi får nog tårta och godis.
Alfred: Ok, du får mina paket om jag får ditt fika.
Oskar: Got yourself a deal, bro.
Alfred: Sweeeet.

'
Paket, jaha?


Åh, mina favorittjejer!


Tårta, oh yeah.


Fika, oh yeah.
Posted by Picasa

söndag 22 mars 2009

Baka kaka

Idag har vi bakat Farmors chokladkaka, ur den eminente bakboken "7 sorters kakor". Kanske världens godaste mjuka kaka faktiskt. Som vanligt avslutades det hela med provsmakning följt av ett bad.


Alfred kvalitetssäkrar smeten.


Oskar också.

Svärdsjöbesök och kalas



Så har mamma äntligen fått tid till att föra över lite kort och ger er en uppdatering av våra bravader. Vi tog en tur till Svärdsjö för att hälsa på farmor, farfar och faster. Vi hamnade på middag hemma hos onkel Per med familj. jag hade fullt upp med att leka med Jonathan och Erik medan Alfred som vanligt hade blicken fokuserad på maten....

Veckan gick och vi kul med både farmor, morbror Leif och Rocky. Vi råkade dock ut för ett smärre bakslag och blev magsjuka. Mamma hade det inte skoj då hon drabbades i Karlstad på vägen hem.



Här hjälper jag farmor att sy gardiner till Alfreds rum, ett draperi till hallen och framför allt en koja under trappen. Den är helt super att springa och gömma sig i så mamma och pappa inte hittar oss...

Sixten har blivit större och är numer 4 år. Grattis! Vi var på kalas och hann även åka lite spade. Ella kom förbi och mamma hade bakat en härlig sjörövartårta med massor av godis på. Gissa om vi blev glada.



Slutligen kan jag berätta att brorsan reser sig upp och står på egen hand så nu kanske han snart kan hinna med i mitt och Sixtens spring spring tempo. Det blir skoj.

/Oskar
Posted by Picasa