torsdag 25 juni 2009

Pseudopostning #3: Midsommar

Här kommer den sista pseudopostningen. Hm, kanske "post"-postning skulle vara ett bättre ord - det innebär i alla fall att ni ska låtsas att bloggen är kontinuerligt uppdaterad, trots att jag sitter och tokbloggar de sista två månaderna på en kväll.

Nåväl - midsommar. Som vanligt firades detta med dans runt midsommarstången på gammelgården. På fredag natt anlände även jag - Niklas alltså - direkt influgen från Cannes där det var konferens. På lördagen dök Hanna, Magnus och Ida upp som kärringen, gubben och ungen i lådan. Den stora begivenheten denna midsommar var nog studsmattan, som farfar påpassligt grävt ned i backen efter tidigare års katastroftfarligheter. Ett ständigt hoppande på denna studsmatta...

Faster Åsa hade även ordnat en fantastisk skattjakt. Det var så spännande så Oskar höll på att bryta ihop. På vägen hem skrek han till varenda människa sjutton gånger att han minsann hade hittat krysset på kartan. Skatten innehöll guldpengar, som i sin tur innehöll choklad till råga på allt.

Helgen avslutades med en tur till lastbilsterminalen i Borlänge, där vi lastade upp en 6m lång markis på taket som vi smidigt och snyggt smugglade in via Torsbyvägen. Lite jobb, men ekonomiskt lätt värt det.



Midsommartåget på väg till gammelgården.


Familjen Lövlundgren på väg mot studsmattan.


Jonas har fått hedersuppdraget att studsa studsmatta med blondmaffian.



Skattkartan - my precisoussssssss.


På väg mot Skatten!


Markissmugglarna har slagit till igen! Endast uppsättning återstår!

Pseudopostning #2: Skivan färdig


Äntligen är nya skivan färdig. Blev ganska rejält firande när jag, 50 Oskar, Snoop doggy Sixten och Astrideminem hade mixat klart sista tracksen. Sweet. Nu ska vi dra och sweda 8 miles filmen.

Pseudopostning #1: Tyskkryssning




Hej. Vi har varit i Tyskland, med Therese+Ella, Karina+Ariana och Agneta+Sixten+Astrid. Jag såg så här cool ut. Vi tog en kryssning Kiel (uttalas Tjil här i Norge) tur och retur. Hann med någon timme i Kiel, sedan bar det av hemåt för att hinna med att spela in nya rap-skivan som jag ger ut bara jag har druckit ur nappflaskan.