söndag 14 februari 2010

Oskar kan leka

Det är rätt skönt när Oskar börjar lära sig leka med kompisar - igår var han igång hela dagen med Kristoffer. Ville bara säga det. /N

 

 
Posted by Picasa

torsdag 11 februari 2010

Karneval på G

På söndag firar man Fastelav här. Därför har dom karneval, med utklädning, på barnehagen på fredag.

Oskar har laddat stenhårt för detta - vi har lånat Sixtens Kaptein Sabeltann kostym och han har själv köpt ansiktfärg. Allt ska på varje kväll efter barnehagen. Och imorgon är det äntligen den stora dagen...

17 likadana bilder på denna viktiga utstyrsel finns här.

söndag 7 februari 2010

Lördagstur, som vanligt

0°C och för en gångs skull riktigt skönt att vara ute - dags för lördagstur mao! Vi drog till Kjekkstadmarka på tur, med kamera, sedan till badhuset, och avslutningsvis på middag hos Pavel. Efter allt detta var barnen riktigt knäckta och sov som aldrig förr imorse.

På skidturen åkte Alfred 30 meter, sedan vägrade han och hoppade på boben. Oskar var ungefär likadan, vägrade efter bara några hundra meter. Så det slutade med att jag drog Oskar i skidpulkan, med Alfred hängande efter på bob. Rätt som det var som Alfred dessutom, trots att han åkte bob... trodde jag inte kunde hända.

Nu är det söndageftermiddag och dags för måndagsångesten.


Oskar, Alfred(man ser bara mössan) och en massa grejer för att klara en heldag i skogen, på badhuset och på middagsbjudning.


Backträning med Oskar. Alfred passade tydligen på att bränna upp i skogen.


Glad Oskar åker skidpulka, trött Alfred sover på boben.


Fikapaus efter 1.5 km!
Posted by Picasa