måndag 31 maj 2010

Helg igen, men ingen tältning

I lördags skulle vi på tälttur med barnas turlag. Det utlovade lyxvädret försvann dock fort, och det blev regn istället. Då ställde vi in.

Istället blev det besök i Kongsberg, först hos Lars och Therese. Lille Olov såg ut att må bra den lilla stund han inte låg och sov.

Sedan var vi hem till Sixten med familj. Sixten hade fått in en spik i låret och var inte i så god vigör. Han fick sitta på en bobby car och titta på när alla andra lekte. Sen grillade vi korv och hamburgare och hade en finfin kväll.

Oskar och Alfred testar sina sovsäckar.


Hemma hos Lars där vi gjorde korvgrillning #1 för dagen.


Ella, Alfred och Oskar kör småbilar nerför barnvagnsrampen som visade sig vara en perfekt bilbana.

Småledsen Sixten, med sår på låret.


Astrid kör trehjuling.


Jonas kör Weber. Dagens grillning #2!


Resultaten lät inte vänta på sig.

måndag 24 maj 2010

Anna har Göteborgsvarvet avklarat

Vips så var dom 2.1 milen avklarade på 2.38 och en nöjd Anna pustade ut. Inga bilder från loppet - vi andra spenderade dagen i Gråbo på studsmattan och under vattenspridaren i den fina värmen. Söndagen - liseberg! En som vanligt skeptisk Oskar kom igång ordentligt och fick med sig Alfred på köpet. Se webbalbum på http://picasaweb.google.com/e.niklas.davidsson/20100521_Goteborgsvarvet_helg#.


Niklas och Oskar i lustiga huset.
Posted by Picasa

onsdag 19 maj 2010

Långhelg

Det var långhelt sirdu. I helgen. Då drog morsan på skogstur med grabbarna + bobbycars + ryggsäckar, det var den bästa turen dom någonsin gjort. Osså stekte vi korv (som vanligt) i lekparken. Sen kom mormor, och då tog batteriet i kameran slut, så ingen 17e maj-rapportering i år.

Bästa skogsturen någonsin är såklart den på bobbycar!

Körv, denna gastronomiska höjdare.
Posted by Picasa

söndag 2 maj 2010

Ännu en helg avverkad

Så har vi haft ännu en helg där vi egentligen inte har gjort någonting alls. Turer var det länge sedan vi var på, nu är vi bara ute och leker hela dagarna. Inte bra om man ser det från ett norskt perspektiv.

Det blir mest bobby car, men även lite cykel. Oskar har fattat galoppen och cyklar själv, men han gillar det inte och man får verkligen övertala honom. Alfred vill göra som brorsan och har börjat trampa runt lite grann i alla fall. Han har såklart fått en egen cykel av farmor och farfar, så nu kan dom cykla bägge två samtidigt.

Idag var vi vid en lekplats och käkade korv och glass. Igår ungefär samma sak + grillning av revbensspjäll.

Lite bobby car bilder och liknande följer. Fridens på er.


Bobbycarbild #1


Bobbycarbild #2


Lekparksbild.


Korvätarbild #1

Korvätarbild #2