måndag 22 november 2010

Vinter och Oskar 4 år

Härom veckan blev det plötsligt vinter. Då det byggs friskt utanför huset, finns det gott om jordhögare som tjänar som pulkabackar. Första skidturen har också gått av stapeln, två varv runt kvarteret blev det.

Sedan har Oskar fyllt 4 år också, och haft två kalas. Bilder från det första, med farmor, farfar, kusiner, Jämtlandskongsbergare och grannar följer.

Första skidturen med två taggade killar.

Upp och ner för en snöhög i 3 timmar, det var skoj!

Farfar har kommit!

Mamma gör tårta.

Tårtätning.

Lille Olle är en skojig lirare som alltid verkar vara på kanonhumör.
Posted by Picasa

Sjuk Alfred

Idag sitter jag hemma och glor på byggare bob med Alfred som har en lättare feber. Det är rätt skönt faktiskt. Nu sover grabben, så här kommer några blogginlägg från de senaste veckornas aktiviteter.




Helloween, eller vad det nu var. Oskar och Kristoffer ute och tigger. Själv var jag i Fjätvallen så jag missade detta. Har tyvärr inga bilder på hur fin lillstugan blev med nytt kök och ny väggpanel. Ska kolla i telefonen senare.

Kanonfin tur upp på Fosskollen i strålande höstväder. Detta var sista hösthelgen - nu har snön legat i två veckor här i Tranby.

Det hade frysit på Dammtjärn, det var väldig skoj att kasta sten på isen och höra alla knasiga ljud som blev när det knirrade och knarrade i hela viken.
Posted by Picasa

söndag 7 november 2010

Grävmaskin

Igår, just när vi åt lunch, kom det en grävare med någon borr på och hackade sönder vår betongplatta till gamla boden. Då var det färdigätet, Alfred höll på att klättra över bordet för att se vad som hände så jag fick ställa upp dom två gapande herrarna på ena sidan bordet och mata dom.


Grävmaskin!

Hacka på.