lördag 22 mars 2014

Den sista tidens äventyr

Eftersom jag jobbar igen har det blivit lite stressigt i vardagen och noll kort tagna. Slänger in nånting från sista veckan här i alla fall.

 Jag har vart i Hemsedal med ett gäng från jobbet. Här Ole-Björn, Ksenia, Olga och Joao.

Ca samma gäng! Och jag.

 Sista skidträningen för säsongen i torsdags kväll. Oskar for iväg och jag stod en timme och väntade uppe i skogen på Eiksätra. Smygtittade på skidskytteträning för att ha nåt att göra.

Idag har vi varit på cykeltur. Oskar har fått ny cykel, 24" är han  uppe i, så vi tog en tur till Liertoppen i regnvädret för att testa hur det gick. Även Alfred har ju uppgraderat, till Oskars gamla 20"are. På hemvägen klättrade vi i berg och hittade både tussilago och blåsippor.




tisdag 11 mars 2014

Tand, spyor

I helgen var det ballt värre. Ebba, Oskar och Anna fick magsjuka fredag kväll. Lyckligtvis gick det över fort - ebba på 2 timmar, Oskar på 12 och Anna på 24. Helgen v var ändå bra och vi cyklade massvis. På bilden ser ni ebba och otilie som gungar. Ebba tycker det är jättekul att vara ute nu när snön smält bort från vägarna. Annars är hon inne i en period där hon vingpar och blir frustrerad när hon går å snön.
För övrigt är Oskar väldigt fokuserad på sin tand, som kanske eventuellt är lös, möjligtvis. Han är överlägset sist i klassen med att börja tappa mjölktänder och detta funderar han mycket över.

lördag 8 mars 2014

Vår - och sol!

För andra dagen 2014 med sol! Jag och Alfred och ett helt gäng barn har varit ute på cykel några timmar, och köpt glass. Resten av familjen har magsjuka.