söndag 8 juni 2008

Bislett games



Åter helg, och åter besök av familjen från Falun. Denna gång kollade vi på Bislett games. Yanik Tregaro (orkar inte googla fram rätt stavning) satt alldeles framför oss och analyserade fruntimret sitt Emma Green. Dom gjorde high fives efter varje hopp, tills det gick åt helvete.

Sedan blev det inflyttningsdag hos brorsan Jonas i Kongsberg. Och nu sitter jag och bloggar med Anna, Oskar och Alfred frånvarande, dom har nämligen dratt till Svärdsjö några dagar för att bada och ha det gött medans jag ska på teambuilding med jobbet på någon ö i Oslofjorden samt jobba som en gris. Och kolla på EM.

Vi trivs jävligt bra i Tranby. Oskar springer runt mest hela dagarna och leker med grannungar. Hans kordinationsförmåga har verkligen blivit bättre nu när han är ute hela dagarna. Han springer, åker rutshkana, hoppar och har sig och mår allmänt bra. Alfred mår också bra, och börjar äntligen skratta åt oss och reagera på grejer. Dom här första månaderna är rätt sega, men det blir ju jävligt skoj senare. Oskar är ju beviset.

Inga kommentarer: