söndag 14 september 2008

Helger

Nu har vi rätt sköna helger. Småpysslar i huset och drar på turer av kortare slag. Denna idyll kommer att brista nästa vecka, då Anna drar till Luleå på suparhelg samt pedagogikkurs. Då ska vi ha mansveckoslut jag och Oskar och Alfred. Gå i pyjamas, dricka massa saft, och göra annat manligt. Helgen därefter drar vi till Svärdsjö/Fjätvallen: Det egentliga syftet är att jag och farsan ska till Fjätis och lägga tak på bastun som vi satte upp för två år sedan.

Lite bilder från denna söndag:

Vi var skitslöa. Skulle ut och grilla korv i skogen. Gick istlälet till närmsta lekplats och grillade korv. Det tyckte grannbarnen var jättebra.

Sedan var vi inne och käka gröt. Alfred börjar komma igång med fastmatsätandet, även om han är milslångt från Oskars glufsglufs som han körde redan i fyramånadersåldern.


Sedan körde Alfred lite gymnastikövningar. Det är så han ska komma in på Asker turn till nästa höst.


Förkyld Oskar pussar Alfred. Detta kort säger allt om min enorma skicklighet som fotograf. I verkliga livet var snorförloppet så snabbt att ingen i rummet uppfattade kråkan som lade sig på panna och sedan flög tillbaks till näsan inom 1 millisekund. Men: Jag fångade det på bild! Enormt talangfullt.

/Niklas

Inga kommentarer: