söndag 6 maj 2012

Den här helgen

Så nån bild från denna helg också. Lördagen började dåligt med snö och kallt, så vi drog på Drammensbadet. Sedan hade vi middag med Stridhs, mycket trevligt. Alla 4 barnen lekte parkour och härjade friskt, tyvärr var min telefon batteridöd så inga bilder från detta. Alfred gjorde ett superstunt och drog en framåtvolt när han hoppade från vardagsrumsbordet till soffan. Anna fick hjärtat i halsgropen.

Idag söndag har det vart fint väder, om än något kallt. Vi har undersökt nya lekplatsen nere på Stoppen i Lierdalen, den var knallbra! Vi grillade lite korv och klättrade runt där 2 timmar. Sedan har vi mest vart hemma och tagit det lugn (= barnen är mest ute och leker).

 I lördags morse snöade det.
 På drammensbadet - här äter vi pannkakor. Man skymtar pyttelite snö kvar i Drammens slalombacke också :)
 3 glada gutter på Drammensbadet - Oskar, kristoffer och Alfred. Oskar testade att simma denna dag. Han hoppade i på det djupa innan vi fått på han armpuffarna. Han trampade vatten friskt medans jag toklöpte dit, gjorde ett parkourhopp över ett staket och en unge som låg och flöt i vattnet, för att slutligen rädda Oskar. Han vart lite rädd men det var ingen fara på taket.
 På nya lekplatsen vid stoppen. Ganska mysigt ställe, här äppelodlingar och Drammensfjorden i bakgrunden.

Inga kommentarer: