måndag 4 september 2017

Cykeltur

Då har jag slagit i taket för Akers flexkonto för att boka timmar. Detta tack vare ett hysteriskt anbud vi jobbat med, så jag har knappt sett barn och fru på två veckor. Detta är nu klart i alla fall.

På fredag kväll kom jag hem igen från London och ska nu ha ett normalt liv är det tänkt. Tills nästa anbud!

På lördagen var vi på födelsedagskalas på lekelandet och Megazone (krig med lasergevär). Det var Alfreds polare Jörgen som fyllde år. Jag, Ebba och Oskar hängde med och lekte på leklandet. Vi hann också baka, cykla lite, leka på skolans lekplats, klippa gräset och sådant. En rätt skön lördag.

På söndagen drog vi till Asker för att se Bilar 3. Den första bilar-filmen var ju det enda Oskar ville se under ett par års tid. Den här var bra den också. För att göra en lite mer spännande grej av det hela så cyklade vi till Asker. Lite jobbigt på vägen dit tyckte dom (och då var det ju nästan bara nerför!), men på vägen hem var alla gott igång och det gick strålande fint. En härlig dag i fint solsken.

Aker's kontor är det vänstra av dom två höga husen. Man kan se London centrum därifrån. Förresten, häromveckan så var det någon som hoppade bungyjump från det lite högre huset, fast utan rep. Självmord alltså. 


Här rullar vi ner från Tranby mot Lierskogen.

Vi hade tänkt äta hamburgare före bion men det hann vi inte (tog det efteråt istället) så det fick bli en snabb youghurt.

Lite lek på torget i Asker måste man alltid hinna med.


Inga kommentarer: